Graka.nl > Garantie-en-service

Kassabon


Bewaar uw kassabon, want zowel ruilen als het verlenen van garantie is zonder kassabon niet mogelijk.

 

Ruilen

Op vertoon van de kassabon kunnen al uw aankopen tot 8 dagen na aankoop worden geruild, mits onbeschadigd en in de originele verpakking. Artikelen uit de uitverkoop en speciaal voor u bestelde artikelen kunnen niet worden geruild.

 

Cadeaubon

Of u nu zomaar iemand wilt verassen met een cadeautje of een verjaardag, trouwerij, examen of jubileum te vieren heeft, een cadeaubon van Graka is altijd op zijn plaats! Cadeaubonnen zijn vanaf € 5,= in iedere waarde verkrijgbaar. Indien u een bon ter waarde van € 15,= of meer cadeau wilt doen, ontvangt u een feestelijk ingepakte geschenkverpakking. Dit houdt in dat de cadeaubon omgetoverd wordt tot potje, waarin een leuk plantje komt te staan. Onder € 15,- wordt uw cadeaubon handgeschreven en netjes ingepakt.

Cadeaubonnen zijn tot 1 jaar na afgifte geldig en kunnen niet omgewisseld worden voor geld. Graka neemt alleen de eigen cadeaubonnen in. Dit betekent dat u bij Graka geen VVV Irischeques, Fleurop bonnen of Tuinbonnen van de Tuinbranche Nederland in kunt leveren.

 

Algemene voorwaarden

Op alle met Tuincentrum Graka gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Consumentenvoorwaarden voor het Tuincentrum van toepassing zoals deze met de Consumentenbond zijn overeengekomen. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Rechtbank Utrecht onder nummer: 325/2009. U kunt een exemplaar verkrijgen bij de kassa van het tuincentrum, u kunt de voorwaarden ook direct online inzien.

 

Bezorgen

In het geval u zelf niet in de gelegenheid bent uw aankopen mee naar huis te nemen, kunnen wij uw aankopen tegen een vergoeding thuisbezorgen. Hiervoor gelden echter wel enkele aanvullende voorwaarden.